• Onze waardering

  • Cijfer 9 stars
  • Prijs vanaf

  • 12,50 p/m

Silvasoft bedrijfssoftware

“Perfect voor de starter / ZZP-er vanwege de lage, all-in tarieven. Bovendien compleet en modern pakket waarmee je alles kunt doen dat nodig is.”

Bent u op zoek naar een voordelig boekhoudsysteem waar u op een eenvoudige wijze uw complete administratie kunt bijhouden? Silvasoft biedt een compleet bedrijfsadministratie pakket waarbij diverse modules online gekoppeld kunnen worden aan uw administratie. Zo kunt u boekhouden, factureren, uren registreren, CRM, HRM en nog veel meer in één pakket.

In onze test vielen ons een aantal dingen op aan het pakket Silvasoft. Hieronder lichten we een aantal punten uit om een beeld te schetsen van onze ervaring bij Silvasoft.

Kosten

Silvasoft hanteerd een eenvoudig prijsmodel. € 12,50 per gebruiker per maand inclusief gebruik van één module (bijvoorbeeld Boekhouding). Elke extra module kost € 5,- per maand extra. Wilt u bijvoorbeeld boekhouden + factureren dan betaald u € 17,50 per maand. Dit is ten opzichte van vergelijkbare alternatieven niet duur. Daarbij ontvangt u extra kortingen bij meerdere gebruikers of administraties.

Functionaliteit & helpdesk

Het systeem is zeer compleet. Hier en daar moesten we even zoeken, maar er is documentatie beschikbaar en de helpdesk reageert duidelijk en snel. De helpdesk bood zelfs aan om mee te kijken via teamviewer, dat is wel klantensupport ten top!

Wij hebben in onze review alle modules van Silvasoft getest. Dus ook modules zoals urenregistratie of personeelsbeheer hebben we getest. Hieruit kunnen we concluderen dat dit gewoon een heel mooi en compleet pakket is. Het oogt estetisch ook heel fijn, de kleuren zijn rustig maar duidelijk en alles ziet er strak en overzichtelijk uit.

Doordat op verschillende plekken (bijvoorbeeld in CRM) er wel veel functionaliteiten beschikbaar zijn komt dit heel soms wel ten koste van het overzicht in het scherm. Maar ja, je kan er dan ook wel veel mee en dat zal vooral een kwestie van wennen zijn.

De voordelen

  • Compleet, all-in prijsmodel
  • Zeer uitgebreid systeem
  • Fijne en klantvriendelijke helpdesk
  • Absoluut niet duur voor de geboden functionaliteiten
  • Modern jasje

De nadelen

Heel eerlijk hebben wij weinig nadelen kunnen ontdekken. Hoe een pakket je bevalt is altijd een kwestie van smaak en gevoel. Wij vonden dit pakket prettig en snel werken. Qua boekhoud functionaliteiten is het zeer compleet.

Prijs / kwaliteit

Wij hanteren altijd een maatstaf voor wat je krijgt per euro dat je betaalt. Daarmee meet je niet per se of iemand het goedkoopste is, maar wel of iemand voor wat je krijgt het goedkoopste is. Daarmee kunnen we zeggen dat Silvasoft bij één van de goedkopere hoort en de waarde per euro dus zeer goed is.

Screenshots van Silvasoft